Het auto-aankoopproces is een eeuwenoude traditie waar veel jonge mensen naar uitkijken. Het is voor velen bijna een overgangsritueel om hun eerste auto te krijgen. Of u nu op zoek bent naar uw eerste auto of een doorgewinterde professional bent in het proces, u kunt de dealer overslaan en een nieuwe auto online kopen. Je nieuwe voertuig wacht op je en je kunt het vanaf je bank kopen.

Stappen om uw nieuwe auto online te kopen

Net als bij het traditionele aankoopproces van een auto, zijn er stappen die u moet nemen om een vlotte transactie te garanderen.

Stel een budget in. De eerste stap in elk succesvol beste kleine auto’s die tevens zuinig zijn proces is het bepalen van uw budget. U wilt van uw voertuig genieten zonder u zorgen te maken over hoe de betalingen in uw maandelijkse rekeningen passen. Voordat u met uw online zoektocht begint, moet u uw rekeningen goed bekijken en een prijs bepalen die voor u comfortabel is. Vergeet niet om rekening te houden met de rente op de auto, evenals de prijs van de titel, registratie en nieuwe kentekenplaten.
Als u probeert een goede prijs te bepalen, kunt u online tools zoals die van News gebruiken om uw budget te berekenen.

Ga je voor een vooraf goedgekeurde lening? Dit is het moment om er een aan te vragen. U heeft de mogelijkheid om het voertuig direct te betalen, maar als u een lening aangaat, vraag deze dan aan voordat u uw onderzoek doet. Als u de financiële kant in een vroeg stadium op orde heeft, krijgt u een stevige reeks richtlijnen voor uw zoektocht.

Begin je onderzoek. Dit wordt een langdurig proces, dus zorg ervoor dat je jezelf voldoende tijd gunt. U kunt verschillende lokale dealers, websites van fabrikanten of verschillende online platforms bekijken. Maak aantekeningen over wat je leuk vindt en maak vervolgens een shortlist om vanaf te werken totdat je je nieuwe auto vindt.

Haal je onderzoek offline. Ja, je kunt de transactie nog steeds online doen, maar doe ook wat persoonlijk onderzoek. Door de auto’s op je shortlist te bekijken en te verkennen, krijg je een idee welke het beste bij je past.

Breng een virtueel bezoek aan het kantoor van de salesmanager. Terwijl u uw onderzoek voortzet, kunt u een e-mail sturen of online chatten met het internetverkoopteam van uw lokale dealer. Voordat u deze vergadering binnengaat, moet u ervoor zorgen dat u eventuele vragen of prijskwesties bij de hand heeft. Benader het op dezelfde manier als een persoonlijke ontmoeting met een open geest en een open notitieboekje.

Beperk de lijst tot een minimum. Zodra u met het verkoopteam heeft gesproken, beperkt u uw eerste lijst tot iets werkbaars. Als je nog één model op de lijst hebt staan, bezoek dan meerdere dealersites. Speel ze tegen elkaar om te zien wie jou de beste deal kan en wil geven. Neem opnieuw contact op met het internetverkoopteam en vraag of ze speciale kortingen bieden voor leraren, studenten, actieve of gepensioneerde militairen of eerstehulpverleners die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

Bepaal of je met je potentiële nieuwe rit een proefrit wilt maken.

Neem de informatie die ze u geven mee naar huis en gebruik deze als onderdeel van uw prijsonderhandelingen. Als je werkt met een platform van een derde partij, zoals Carvana, onderzoek dan vooraf hun inruilbeleid.

Onderhandelingen. Als je eindelijk de ideale auto in gedachten hebt, is het tijd om het onderhandelingsproces te starten. Ja, dat kan nog steeds online. Voordat u de definitieve deal nadert, controleert u de boekwaarde van het voertuig op een site zoals Kelley Blue Book. Zorg ervoor dat u alles begrijpt wat met de prijs te maken heeft. Vraag de dealer om een volledige prijsopgave. Haast u niet door er overheen te lezen; zorg ervoor dat u alles weet wat erin zit, zodat u kunt onderhandelen over een prijs die voor beide partijen werkt.

De laatste stap naar een online deal is het verkrijgen van uw sleutels. Als u met een lokale dealer heeft gewerkt, kunt u naar hun parkeerplaats gaan en uw sleutel ophalen. Werk je met een online platform, dan kan het zijn dat je de auto thuis of op je werk laat bezorgen. Dit is ook het punt waarop u al het laatste papierwerk ondertekent om het voertuig legaal van u te maken.

Financieringsopties voor het online kopen van auto’s

Het financieren van uw nieuwe auto is een essentiële stap, of u deze nu online of persoonlijk koopt.

Neem contact op met uw bank en verschillende kredietverstrekkers. Zorg ervoor dat u de voorwaarden, tarieven en het bedrag dat u kunt lenen, vergelijkt.
Neem contact op met de dealer om te zien of ze de prijzen kunnen verslaan die externe partijen u geven.

Testritopties voor het online kopen van een auto

Het plannen van een proefrit van uw potentiële auto is een beetje lastig, maar goed te doen voor online verkoop. Er zijn een paar verschillende benaderingen die u kunt nemen voor deze stap in het proces.

Plan een proefrit bij een lokale dealer.

Als uw online platform geen testritten aanbiedt, neem dan contact op met een lokale dealer die hetzelfde voertuig op voorraad heeft en test dat voertuig.
Profiteer van proefritprogramma’s waarmee u het voertuig voor een bepaalde tijd naar huis kunt brengen, zoals de Cadillac 24-uurs proefrit.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *