Er is echter een betrouwbare financieringsoptie beschikbaar voor bedrijven in medische apparatuur: debiteurenfinanciering. Weet u niet zeker of uw bedrijf baat zou hebben bij financiering van medische apparatuur? Stel jezelf de volgende vragen om erachter te komen…

Heeft u een winstgevend bedrijf in medische benodigdheden dat soms krap bij kas zit? Als u ja hebt geantwoord, dan is het verkopen van uw medische leveringsfacturen aan een factormaatschappij zeker een alternatieve financieringsoptie die u zou moeten overwegen. Kortom, medische Glijmiddel kopen benodigdheden financieringsmaatschappijen zijn gespecialiseerd in het opvullen van cashflowgaten. Concreet zorgen factuurfinancieringsmaatschappijen voor een gestage stroom cashflow die uw bedrijf binnenkomt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u voldoende contant geld bij de hand heeft om aan uw dagelijkse betalingsverplichtingen te voldoen.

Levert u medische apparatuur aan kredietwaardige klanten, maar moet u 30, 60 of zelfs 90 dagen wachten op betaling? Als u ja hebt geantwoord, dan zou het gebruik van een financieringsmaatschappij voor medische benodigdheden uw bedrijf zeker ten goede komen. Vaak moeten zorgverleners (artsenpraktijken, medische klinieken, ziekenhuizen en/of verpleeghuizen, enz.) maanden wachten op terugbetaling door derde-verzekeraars. In een poging om hun eigen cashflow een beetje beter te beheren, strekken zorgaanbieders hun schulden vaak uit aan hun leveranciers (d.w.z. bedrijven in medische apparatuur). Wanneer u uw vorderingen op medische apparatuur in rekening brengt, schiet de financier contant geld voor binnen 24-48 uur nadat u een factuur heeft uitgegeven, zodat u niet langer weken of maanden hoeft te wachten voordat uw klanten u betalen.

Besteedt u te veel tijd aan het opsporen en innen van debiteuren van uw medische apparatuur? Als u ja hebt geantwoord, dan zou u moeten overwegen om factoring van een bedrijf voor medische apparatuur te gebruiken, omdat de accountmanagers van een factoringbedrijf voor medische apparatuur uw facturen en incasso’s voor u zullen controleren. Door een financieringsmaatschappij uw facturen te laten beheren, komt er tijd vrij om u te concentreren op wat belangrijk is: het dagelijkse beheer en de groei van uw bedrijf in medische apparatuur.

Heeft u onlangs een groeikans gemist omdat uw geld vast zat? Als u ooit een nieuwe klant heeft moeten afwijzen omdat u niet genoeg contant geld bij de hand had om medische apparatuur en/of producten vooraf te bestellen voor een nieuwe klant, dan zou u opnieuw moeten overwegen om een financieringsmaatschappij voor medische benodigdheden te gebruiken. Zolang uw bedrijf nieuwe en geldige facturen genereert, zal het factoringbedrijf u contant blijven voorschieten op die facturen. Met een constante stroom geld die altijd het bedrijf binnenkomt, hoeft u geen nieuwe zakelijke kansen meer te laten liggen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *