Het is een aandoening die ernstige gevolgen kan hebben als deze niet vroeg genoeg wordt behandeld. Sporters wordt aangeraden om regelmatig systemische therapie te ondergaan. Hijama is een van de beste behandelingen die vandaag beschikbaar zijn voor alle soorten atleten.

Bij Hijama Amsterdam-therapie worden bekers van bamboe, keramiek of glas op het lichaam geplaatst om het inhalatie-effect te activeren. Het verwijdert het bloed dat is verzameld in het zuiggebied en laat vers, schoon bloed naar het getroffen gebied stromen.

Voordelen van Hijama voor atleten
Deze cuppingtechniek is essentieel voor elke intensieve atleet.

De belangrijkste voordelen van Hijama-therapie zijn:

Verhoogde doorbloeding
Cupping op een specifiek deel van het lichaam beweegt de spieren weg van de botten en trekt lymfe en bloed aan. Wanneer het bloed vrij stroomt, wordt het genezingsproces door het hele lichaam enorm bevorderd. Voor Olympiërs is dit een belangrijk proces, omdat het lichaam een constante stroom zuurstofrijk bloed nodig heeft om energie en prestaties te verbeteren.

Rekken van de spieren van het lichaam
Na een lange training worden de spieren van een atleet gespannen door de stress waaraan ze worden blootgesteld. Dit veroorzaakt pijn in sommige delen van het lichaam. Bij cupping op dat specifieke gebied wordt het weefsel gemasseerd en wordt de pijn verlicht. Tijdens dit proces ontspannen de spieren en neemt de pijn af.

Het genezingsproces versnellen
Krachtige trainingen kunnen schouders verdraaien, spieren verstijven en lichamelijk letsel of andere complicaties veroorzaken. Het genezingsproces duurt meestal lang, wat een groot obstakel vormt voor de training van een atleet. Met Hijama-therapie worden chemische gifstoffen afgebroken om het genezingsproces te verbeteren en het herstel te versnellen.

Helpt pijn te verlichten
De meeste vrij verkrijgbare pijnstillers zijn verslavend en bevatten stimulerende middelen die in de sportwereld verboden zijn. Deze stimulerende middelen of steroïden kunnen de carrière van een atleet meer kwaad dan goed doen. Spieren worden gemasseerd met behulp van Hijama-therapie om pijn te verlichten zonder de atleten bloot te stellen aan verboden middelen.

Hijama-therapie is een belangrijke behandeling voor alle Olympiërs. Onze professionele, goed opgeleide en bekwame Hijama-beoefenaars zijn volledig uitgerust om de beste cupping-technieken uit te voeren die vandaag beschikbaar zijn. Klik hier om een afspraak met ons te maken.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *