Als je eenmaal veel geld hebt uitgegeven om je keuken precies zo te krijgen als je wilt, wil je de visuele perfectie niet verpesten door accessoires te hebben die niet bij elkaar passen. Hoewel het moeilijk zou zijn om te ontdekken dat je interieurontwerp niet kan worden geƫvenaard door een in de winkel gekochte pannenlap als ze niet aan je verwachtingen voldoen, is het gemakkelijk om er zelf een te maken. Ze kunnen zo sierlijk of eenvoudig zijn als je wilt, en afhankelijk van je naaivaardigheden, duurt het niet veel langer dan een uur om ze te maken.

Ze kunnen een leuke, goedkope optie zijn, gemaakt van restjes en snijwerk, porta potti maar als je iets speciaals wilt, ga dan voor de mooiere snijwerkjes, want je hebt niet veel materiaal nodig. Gemiddeld heb je twee stukken materiaal van 20 x 20 cm nodig, maar als je ze voor veel grotere pannen wilt gebruiken, knip het dan op maat. Er is een stuk quiltersbait nodig en ook dit moet dezelfde maat hebben als het materiaal. Er zijn verschillende soorten aas, dus als je je zorgen maakt, gebruik dan meerdere stukken. Plaats de baiting tussen de twee vierkanten en zorg ervoor dat de goede kant van de stof tegen de verkeerde kant van de baiting zit.

Begin diagonaal van de ene hoek naar de andere te naaien en als dat klaar is, kopieer je voor de andere hoeken. Naai vervolgens netjes langs alle randen. Dit hoeft niet al te netjes te zijn, want je kunt ze afwerken met biaisband of stukjes kant. Het is in dit stadium dat het stiksel netjes moet zijn. Als je wat platte transfers of patches hebt, kunnen deze worden toegevoegd voor extra decoratie, maar ze moeten erg dun zijn, anders kunnen ze ervoor zorgen dat de pannenlap uit balans raakt en daarom niet veilig is om een hete pot of pan op te zetten.

Als naaien niet jouw sterkste punt is, kunnen ze worden gebreid of gekruist. Hoewel huiselijk en persoonlijk, past dit type houder mogelijk niet in de keuken die je hebt gemaakt. Om een pannenlap te breien, moet je weer twee vierkanten maken ter grootte van de pan die je wilt gebruiken. Zet op en brei of brei en brei averecht tot het vierkant de gewenste maat heeft. Herhaal dit voor een tweede vierkant. Als je dit stadium hebt bereikt, is het proces hetzelfde als voor een materiaalhouder.

Ook voor je eigen keuken zijn deze items altijd welkom als cadeautje. Niet iedereen heeft het vermogen om dingen te maken, en het zal een traktatie zijn om er een te ontvangen die met zorg is gemaakt. Houders kunnen goedkoop zijn om te maken, en als het richting Kerstmis gaat en je weet dat je niet genoeg geld hebt om cadeaus voor iedereen in de winkel te kopen, is dit een ideaal item om te beginnen met maken. Een pannenlap is ook klein genoeg voor beginners om hun talenten te oefenen en aan het einde een product te zien.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *