Het wordt beschouwd als een geluksjaar voor technologie en vooral voor hoverboards. Na de hausse van vorig jaar is deze iva e go s5 kopen voorbestemd om in populariteit te groeien en zowel volwassenen als kinderen in vervoering te brengen.

Hoverboards kunnen worden beschouwd als zowel een entertainmentapparaat als een krachtige manier om door de stad te reizen.

Hoe dan ook, naarmate het model vordert, worden de kwaliteit van materialen en het technologieniveau geavanceerder en neemt de functionaliteit steeds toe. Laten we de meest relevante kenmerken van elektrische scooters eens nader bekijken.

Waar en hoe kan ik op een hoverboard scooter rijden?

Hoewel elektrische scooters steeds vaker voorkomen, worden ze niet herkend door de huidige snelwegcodes, wat betekent dat ze alleen kunnen worden gebruikt in privé- of stedelijke situaties, zoals in winkelcentra of parken.

Het is in ieder geval belangrijk om een ​​elektrische hoverboard aan te schaffen die de gebruiker de nodige veiligheid biedt.

Zoals tegenwoordig met alle elektronische gadgets gebeurt, ondergaan e-scooters ook nogal wat imitaties (vooral Chinese schimmels), waardoor je apparaten kunt kopen die lagere prijzen bieden, maar ook duur kunnen zijn. veiligheid en productiekwaliteit.

Het is daarom belangrijk dat het hoverboard, ongeacht waar het wordt gebruikt, een goedgekeurd apparaat is, d.w.z. UL2272-gecertificeerd, geldig in Europa en de VS.

Ook als je een gebruikte scooter wilt kopen, controleer altijd of deze goedgekeurd is en geen Chinees merk.

Maar hoe gebruik je een hoverboard? Het is makkelijk. Evenwicht is belangrijk! Leun naar voren om door te gaan en naar achteren om de machine te stoppen.

In plaats daarvan, om te kunnen manoeuvreren, verplaatst u uw gewicht naar de rechtervoet of de linkervoet, afhankelijk van de richting waarin u wilt gaan.

Dit is mogelijk dankzij een gewichtssensor onder de voetsteun. Als je het moeilijk hebt, zijn er heel veel video’s en tutorials op internet die erg nuttig kunnen zijn.

Hoewel elektrische scooters erg populair zijn bij kinderen, wordt aanbevolen dat gebruikers ouder dan 12 jaar en toezicht van een volwassene worden gebruikt.

De structuur van een mono elektrische skate

Beschrijvingen van hoverboards richten zich op twee basisaspecten: structuur en technologie. Scooters bestaan ​​uit een centraal platform waarop u uw voeten kunt laten rusten en twee parallelle wielen van verschillende afmetingen, afhankelijk van het model.

Het is belangrijk dat het materiaal van de structuur en parallelle wielen goed is. Zo moeten perrons voldoende antislipcoatings hebben en moeten autocarrosserieën sterk genoeg zijn om stoten en slijtage te weerstaan.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *